محل تبلیغات شما
کد اقتصادی شماره منحصر به فرد 12 رقمی است که توسط سازمان امور مالیاتی کشور، حسب مورد به اشخاص حقیقی و حقوقی اختصاص داده می شود.
هر شرکت و یا موسسه پس از ثبت  شرکت و از تاریخ ثبت آن به مدت 2 ماه زمان دارد تا با مراجعه به اداره ی دارایی مستقر در محدوده ی فعالیت خود،نسبت به تشکیل پرونده ی مالیاتی و اخذ کد اقتصادی اقدام نماید. چنانچه شرکت ها جهت اخذ کد اقتصادی اقدام ننمایند از معافیت های مالیاتی ماده ی 105 قوانین سازمان مالیاتی کشور محروم خواهند شد.

    تکالیف دارندگان کارت اقتصادی

وفق ماده 3 دستورالعمل سازمان امور مالیاتی در استفاده از کد اقتصادی ، تکالیف دارندگان کارت اقتصادی به قرار ذیل است :
1.اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع بندهای الف و ب ماده 95 قانون مالیات های مستقیم مکلفند از تاریخ 1/1/1391 برای عرضه و فروش کالا و خدمات از صورت حساب فروش کالا به شرح فرم نمونه موضوع ماده 169 مکرر قانون مالیات های مستقیم ( پیوست شماره 1 ) استفاده نمایند و در صورت حساب های صادره شماره اقتصادی خود را چاپ و شماره اقتصادی خریدار را درج نمایند.درج شماره اقتصادی فروشنده با استفاده از سیستم های نرم افزاری یا صندوق های فروش در صورتحساب فروش صادره به منزله چاپ تلقی می شود.
تبصره – اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع این دستورالعمل مکلفند مادامی که برای آن ها شماره اقتصادی صادر نشده ، از شماره ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی به جای شماره اقتصادی استفاده نمایند.
2.اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع دستورالعمل مذکور، مکلفند هنگام خرید کالا و یا خدمات ، شماره اقتصادی خود را جهت درج در صورتحساب به فروشنده ارائه و در مواردی که خریدار از ارائه شماره اقتصادی خودداری کند چنانچه فروشنده، مشخصات خریدار و موضوع مورد معامله را ظرف مهلت یک ماه از زمان انجام معامله به شرح فرم نمونه ( پیوست 2 ) به اداره امور مالیاتی اعلام نماید، مشمول جریمه تخلف از این بابت نخواهد بود ، در غیر این صورت طرفین معامله متضامناَ مسئول خواهند بود.
3.در صورت فروش کالا و یا خدمات به مصرف کننده نهایی، درج شماره اقتصادی خریدار اامی نمی باشد.
4.درج شماره اقتصادی در قراردادها، اسناد و مدارک فروش، هنگام فروش کالا یا خدمات و صدور صورتحساب از سوی فروشنده صورت خواهد گرفت و در صورت عدم درج شماره اقتصادی خریدار، در اجرای ماده 169 مکرر قانون مالیات های مستقیم و تبصره 2 آن ، متضامناَ مشمول خواهند بود.
5.کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول این دستورالعمل اعم از وزارتخانه ها ، موسسات دولتی، بانک ها ، شهرداری ها ، موسسات وابسته به دولت و شهرداری ها و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از انتفاعی و غیر انتفاعی مکلفند در کلیه قرارداد ها ، اوراق و فرم های مورد استفاده جهت انجام معاملات خود و اعطای تسهیلات بانکی اعم از ارزی و ریالی و بیمه نامه و غیره نسبت به درج شماره اقتصادی طرفین معامله اقدام نمایند.
-  تکالیف اشخاص ثالث
1.گمرک ایران مکلف به درج شماره اقتصادی کلیه وارد کنندگان ، صادر کنندگان ، حق العمل کاران در اظهارنامه های گمرکی می باشد.
2.ذی حساب ها و یا مدیران کل امور مالی مکلفند فهرست معاملات خود را طبق فرم نمونه ( پیوست 3 و 4 ) و همچنین فهرست قراردادهای خدماتی و پیمانکاری را طبق فرم نمونه ( پیوست شماره 5 ) تا یک ماه پس از پایان هر فصل به صورت الکترونیکی از طریق پورتال سازمان و یا در محیط رایانه ای به اداره امور مالیاتی ذیربط ارائه نمایند.
3.بانک ها مکلفند شماره اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع دستورالعمل فوق را در قراردادهای اعطای تسهیلات یا هر نوع معاملات بانکی اعم از ارزی و ریالی درج نمایند.
4.وزارت بازرگانی مکلف است در فرم های مربوط به ثبت سفارش اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع دستورالعمل مذکور، شماره اقتصادی آن ها را درج ارائه نمایند.

وظایف مجمع عمومی فوق العاده :

نظارت و کنترل فردی شرکا

الزامات قانونی ثبت اختراعات

اقتصادی ,شماره ,اشخاص ,، ,درج ,های ,شماره اقتصادی ,حقیقی و ,اشخاص حقیقی ,و حقوقی ,درج شماره ,حقوقی موضوع دستورالعمل ,موضوع دستورالعمل مذکور، ,شماره اقتصادی خریدار ,مکرر قانون مالیات

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

galmisipo 2vpn2 #نهالستان در مشهد #نهال فروشی در خراسان رضوی#مشهد#نهال گردو پیوندی#09159157465 flathyfullei کد آهنگ maisourdafin مقاله های روانشناسی و تفکر امیدوارانه کانون فرهنگی هنری غدیر تیران ulcomfora Patrice's memory